Te ontdekken op Etam Connects On Tour

Te ontdekken op Etam Connects On Tour

Tijdens Etam Connects On Tour heeft u de unieke kans om de schoonheidexperts van Caudalie te ontmoeten en te genieten van een grondige huidanalyse met behulp van hun nieuwste generatie scanner.

Vervolgens zal u kunnen genieten van persoonlijk advies van de experts om de Caudalie-routine te vinden die het beste bij u past. 

Etam en Lillet hebben besloten om samen te werken voor een uniek evenement waarbij alle vrouwen centraal staan.

Tijdens deze avond kan u uw eigen Perfect Serve creëren met waardevol advies van een Lillet-expert. Lillet, gemaakt van een subtiele mix van wijn en fruitmaceraties, is het ideals aperitief om van te genieten tijdens dit evenement.

Bovendien kan u meer te weten komen over het "L pour Elles" project van Lillet, dat als doel heeft om alle vrouwen in de horeca te erkennen en te steunen. Tijdens het evenement krijgt u de kans om uw adresboek aan te vullen met etablissementen die door vrouwen worden gerund, zodat u hen elke dag kunt blijven steunen.

Kéfir Eau vertueuse zal aanwezig zijn op het event om u hun heerlijke gefermenteerde drankjes te laten ontdekken. 

Fruit Kéfir staat bekend om zijn probiotische eigenschappen en wordt daarom beschouwd als een echte "super-drank". Kéfir wordt gemaakt van kleine korrels, ook wel bekend als tibicos, die in water fermenteren en zich voeden met de suikers in het drank. Dit proces creëert een licht bruisend en subtiel zure smaak. Kérirdranken dragen bij aan de gezondheid van de darmen en versterken het immuunsysteem.

Tijdens Etam Connects On Tour kunt u genieten van verschillende smaken Kéfir.