Betalingswijzen

We aarzelen soms om onze bankgegevens door te geven.
Dat kunt u bij Etam met vertrouwen doen!

Etam werkt samen met het bedrijf ADYEN die SSL-beveiliging gebruikt. Uw vertrouwelijke gegevens (kaartnummer, vervaldatum) worden na codering rechtstreeks verzonden naar de ADYEN server en worden nooit aan onze server doorgegeven. De ADYEN server is verbonden met de servers van de banken van het betrokken land.

Wanneer u met uw bankkaart betaalt, zal het bedrag van uw aankopen pas na verzending van uw bestelling worden afgeschreven. Indien een artikel niet meer op voorraad is, zal het bedrag automatisch worden afgetrokken van uw afschrijving (In geval van betaling via PayPal, zal een terugbetaling van het bedrag van het ontbrekende artikel worden gemaakt).

 

Bankkaart

 

U kunt uw aankopen betalen met de volgende kaarten: Visa, Visa Electron Eurocard/Mastercard, American Express, Bancontact.

 

PayPal

 

Met PayPal kunt u veilig online betalen zonder uw financiële informatie aan de verkoper door te geven tijdens de transactie.

 

De geschenkkaart

 

U heeft een Etam geschenkkaart ontvangen!

Dankzij uw geschenkkaart heeft u de mogelijkheid om uw aankopen ermee te betalen.
Als het saldo van uw geschkkaart niet genoeg is, kunt u het resterende bedrag met uw bankkaart betalen. 

En als ik een terugbetaling wil?

Als u wordt terugbetaald (in het geval van een retour bijvoorbeeld), zal de terugbetaling automatisch plaatsvinden op uw bankrekening. Het bedrag van de retourneerde artikelen wordt bijgeschreven dankzij de service van onze beveiligde betalingspartner ADYEN. De bijschrijving vindt plaats binnen een termijn van 2 tot 5 dagen. Een e-mail ter bevestiging van uw terugbetaling zal naar u worden verzonden.
Als u met een geschenkkaart hebt betaald, of als uw bankkaart niet meer geldig is, wordt u door onze klantendienst gecontacteerd.