300

pts

Etam expérience

Coffret Pretty Moments My Jolie Candle

expérience

rofitez d’un moment de douceur avec le coffret boules de bain Pretty Moments de My Jolie candle. Composées à 99% d’origine naturelle, chacune des trois boules de bain possède un effet merveilleux et une senteur enivrante, pour une expérience à la fois pétillante et parfumée. Dans l’une d’entre elles, se cache un délicat bracelet argent serti de Zirconia Swarovski… Un pur moment de douceur accompagné d’un joli trésor !
Valeur réelle de la dotation : 29,90€ + frais de livraison offerts.

J'en profite

en savoir plusFermer

400

pts

Etam expérience

Etam x MYA BAY

expérience

Imaginées en Belgique, les collections Mya Bay sont distribuées partout dans le monde. Tous les bijoux sont réalisés en laiton et recouverts d’une couche d’or ou d’argent. Les modèles de bagues et de joncs sont ajustables grâce au mécanisme à 3 fermetures. La créatrice s'inspire de la nature et de l’art, de calligraphies, d’effets de texture… Elle imagine une ligne de bijoux à mixer, entre eux ou avec d’autres bijoux, et pensés pour être portés en toutes circonstances.
Remportez votre bracelet "LIFE IS A SONG , LOVE IS THE MUSIC" ainsi qu'un bon de réduction de 15% à valoir sur le site Mya Bay.

J'en profite

en savoir plusFermer

200

pts

Etam expérience

Votre coffret spécial Summer Yves Rocher

expérience

On a le coffret beauté qu'il vous faut pour cet été ! Yves Rocher présente cette collection spéciale summer en édition limitée. Laissez-vous surprendre par les couleurs vitaminées, le parfum agrumes et la fraîcheur de la menthe. Le mix parfait de parfum et de maquillage qui fait vraiment penser aux vacances ! Et tout cela dans le respect de la nature grâce à ses emballages éco-conçus et à 97% d'ingrédients naturels. Le must pour votre look d'été !

J'en profite

en savoir plusFermer

500

pts

Etam expérience

Visite du Tech Center

expérience

Direction Lille pour une journée d'échanges, à la rencontre des talents qui mettent au point les nouvelles collections. Au programme : visite de l'Atelier Etam et session de customisation. Vous saurez tout sur les secrets de la lingerie.
La visite du "Tech Center" se déroulera vendredi 28 juin 2019.
Pour participer, inscrivez-vous du 16/04/2019 au 12/06/2019.
La sélection de 4 gagnantes sera effectuée par tirage au sort le 14/06/2019.
En cliquant sur “Participer”, vos points seront mis en attente. Les gagnantes verront leurs points débités de leur solde. Les autres récupéreront leurs points.

J'en profite

en savoir plusFermer

DE VOORDELEN VAN ETAM CONNECT

WIN PUNTEN

Verdien punten op het bedrag en de frequentie van uw aankopen. Het is eenvoudig.

1€ AANKOOP = 1 PUNT
1 KASSABEZOEK = 5 PUNTEN
1 BESTELLING op etam.com = 5 PUNTEN

UITGEVEN

Beschik over uw punten op elk gewenst moment en beslis hoeveel punten u wilt inwisselen of aanbieden.
20 punten = 1€ te gebruiken

op Etam.com Ga naar de winkelwagenpagina om het aantal te gebruiken punten te kiezen. Het bedrag van de korting is onmiddellijk van toepassing op het bedrag van uw aankoop. Zorg ervoor dat u ingelogd om toegang te krijgen tot uw spaarpot.

DELEN

Bied punten aan een vriendin aan :
Als je om iemand geeft, verwen je graag!

Enkele of al uw punten? Een of meer vrienden? Bepaal hoeveel punten je geeft en aan wie je ze geeft. Het is heel eenvoudig, ga naar uw account op Etam.com, klik op "Etam Connect", dan op "Share", en voer het e-mailadres in van de persoon aan wie u uw punten wilt geven.

ERVARINGEN

Ruil je punten om voor geweldige ervaringen.

Omdat ieders zijn smaak heeft, vinden wij voor u afwisselende en vooral prachtige ervaringen, geniet ervan! Toegang tot alle ervaringen die beschikbaar zijn in uw ruimte op mijn account op Etam.com in de "Etam Connect" sectie en vervolgens in "Ervaringen".

Een donatie doen

Het is uw vrijheid om uw punten aan te bieden aan een vereniging zonder winstoogmerk.

Omdat de geschiedenis van de vrouwen en die van Etam nauw met elkaar verbonden zijn en dat we samen een paar stappen hebben gemaakt naar meer vrijheid voor ons lichaam en onze geest. Omdat deze vrijheid nog lang niet voor iedereen is bereikt, kunt u zich bij ons aansluiten door uw punten te schenken.
Ga naar uw accountruimte op Etam.com, onder "Etam Connect": kies het aantal punten / euro's die u aan de vereniging wilt geven en klik vervolgens op "Een donatie doen.

SPONSOR

Omdat goede deals worden gedeeld, sponsor een vriend(in)!

Ze ontvangt een waardebon van 10€. De verzamelde punten worden toegevoegd aan haar spaarpot maar ook aan de uwe voor een jaar. Ga naar uw accountgebied op Etam.com, in de rubriek "Etam Connect" en vervolgens in "Sponsor" en vul de e-mail in van de persoon die u wilt sponsoren.

DE STATUTEN

Détail des statuts
FOLLOWER FAN ADDICT

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET GETROUWHEIDSPROGRAMMA

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET GETROUWHEIDSPROGRAMMA BELUX « Etam Connect »

Het getrouwheidsprogramma Belux « Etam Connect » wordt geactualiseerd en beheerd door ETAM VNV, Vereenvoudigde naamloze vennootschap met een kapitaal van 8.017.430 € met hoofdzetel in Clichy, 57-59 rue Henri Barbusse – RCS Nanterre B 450 966 445. De onderhavige algemene voorwaarden bepalen de voorwaarden voor deelname aan het programma waarmee punten kunnen worden verzameld die recht geven op voordelen, afhankelijk van het bedrag en de frequentie van de aankopen bij Etam Lingerie en/of op de website www.etam.com.

1. LIDMAATSCHAP

De gedematerialiseerde klantenkaart van Etam wordt gratis geleverd in alle Etam winkels in Belux, uitgezonderd fabriekswinkels, discountwinkels en hoeken in grote winkels, of op de website www.etam.com en dit, onder de hieronder gedefinieerde voorwaarden

In de winkel: ze kan worden aangeboden door de verkoopster en/of door een volwassene of minderjarige worden aangevraagd als deze laatste is voorzien van een toestemming van de ouders of vergezeld wordt door een meerderjarig persoon.
Lidmaatschap en het verkregen Kaartnummer mogen alleen worden geregistreerd in het computerbestand Etam Lingerie als de verplichte informatie die aan de verkoopster wordt gecommuniceerd volledig en bruikbaar is (naam + voornaam + e-mail + postcode + stad).

Zodra het account is aangemaakt door de verkoopster, wordt een e-mail verstuurd naar de houdster die het verzoek heeft ingediend om haar gedematerialiseerde kaartnummer mee te delen en haar uit te nodigen om dit kaartnummer te koppelen aan een account op etam.com.

Op de website www.etam.com: Elke volwassene of minderjarige met toestemming van een ouder kan lid worden van het getrouwheidsprogramma en een gedematerialiseerde klantenkaart hebben door zich online te registreren.
Lidmaatschap en de verkregen Kaart mogen alleen worden geregistreerd in het computerbestand Etam Lingerie als de verplichte informatie die wordt gecommuniceerd volledig en bruikbaar is (e-mailadres + wachtwoord + voornaam + naam + adres + postcode + stad + land + gsmnummer + geboortedatum).

Het e-mailadres is verplicht om lid te worden van het Etam & U-programma: het is de login van het lid. Etam kan een e-mail sturen naar het lid om haar kaartnummer te geven en haar te laten weten dat het noodzakelijk is om haar kaart te koppelen aan een etam.com-account om van alle voordelen van het programma Etam & U te genieten.
Anderzijds heeft het lid het recht om andere berichten van Etam te accepteren of weigeren te ontvangen (opt-in of niet).

De gedematerialiseerde klantenkaart Etam is actief vanaf het eerste gebruik. Ze is onbeperkt geldig in alle Etam winkels in Belux, uitgezonderd fabriekswinkels, en op de website www.etam.com.

In de winkels Etam in België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Polen en in Rusland, kan u uitsluitend punten verzamelen met aankopen wanneer het lid een fysieke of gedematerialiseerde kaart aanbiedt of het nummer daarvan. De zoekfunctie van de applicatie Getrouwheid Winkel werkt niet in de andere landen.

De Etam-kaart is strikt persoonlijk en individueel en kan niet overgedragen, verkocht of gebruikt worden voor andere doeleinden dan diegene die worden gedefinieerd door de bedrijven Etam in deze Algemene Voorwaarden.

Zie meer over de algemene voorwaarden van het programma