Voorwaarden retour en terugbetaling

Ons engagement

Met Etam, heeft u het recht om van mening te veranderen!

De termijnen voor retournering zijn 30 dagen (ongedragen en in de originele verpakking).

 

Kies de oplossing die het beste past

 

Terugzending via de post van artikelen gekocht op ETAM.BE

U heeft de mogelijkheid om uw artikelen via de post terug te sturen .

In geval van terugzending per post is enkel terugbetaling mogelijk (geen omruiling). De verzendkosten zijn voor uw rekening, tenzij de terugzending het gevolg is van door ons gemaakte fout.

 

Ga naar onze website onder de rubriek "mijn account" en vervolgens "mijn bestellingen". Zoek uw bestelling en klik op "retourneren". Controleer vervolgens uw gegevens en selecteer de reden van retour voor het artikel dat u wilt retourneren. In het geval van een retourzending per post, selecteert u deze retourmethode en vult u uw bankgegevens in om de retourkosten te betalen.

U ontvangt vervolgens een Bpost-label om op uw pakket te kleven en een retourformulier om in het pakket te steken. U hoeft enkel nog naar het dichtstbijzijnde Bpost-punt te gaan om uw bestelling af te geven.

 

Als u uw bestelling hebt geplaatst zonder een account aan te maken (of als u geen printer hebt), kunt u rechtstreeks naar het dichtstbijzijnde Bpost-punt gaan om uw pakket terug te sturen naar de Etam-winkel van uw keuze in België of Luxemburg. De retourkosten worden dan rechtstreeks in het Bpost-punt betaald. "Mijn account").

 

Ruilen of terugbetaling in een winkel van artikelen gekocht op ETAM.BE.

U heeft de mogelijkheid om de artikelen te ruilen of een terugbetaling te ontvangen in een Etam winkel in België of Luxemburg.

 

Ga naar onze website onder de rubriek "mijn account" en vervolgens "mijn bestellingen". Zoek je bestelling en klik op " retourneren". Controleer vervolgens uw gegevens en selecteer de reden van retour voor de artikelen die u wilt retourneren. In het geval van een winkelretour selecteert u deze retourmethode en gaat u met uw factuur naar de dichtstbijzijnde Etam-winkel.

 

Als u uw bestelling heeft geplaatst zonder een account aan te maken, kunt u gewoon naar de Etam winkel van uw keuze gaan.

 

Om de lijst van dichtstbijzijnde winkels te bekijken, klik hier.

Wachttijd terugbetaling

Het bedrag van uw terugbetaling wordt direct op uw bankrekening bijgeschreven. Hiervoor werken wij samen met onze beveiligde betalingspartner ADYEN. De wachttijd hangt van uw bank af, maar uw bankrekening wordt tussen 2 en 4 dagen bijgeschreven. U ontvangt dan een bevestiging van uw terugbetaling wordt dan via e-mail gestuurd.